Sevgi Anaokulu

Telefon : 0(232) 261 61 34
WEB https://konaksevgianaokulu.meb.k12.tr
Adres : Murat Reis Mahalllesi 156 Sokak No17 KONAK
VİZYON : Sevgi Anaokulu vizyonu; Okul Öncesi Eğitimimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çocukların seviyeleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanmış eğitim programı çerçevesinde, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile fark yaratan ve kendi alanında örnek kurum olmaktır.
MİSYON : Sevgi Anaokulu olarak misyonumuz; gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Okulumuz ikili eğitim yapmaktadır(sabahçı-öğlenci).
Saatler : Sabahçılar 08.00-12:30-Eğitim-Öğretim Faaliyetleri 12:30-13:00-Toparlanma ve Çıkış Öğlenci Devre 13:00:17:30-Eğitim-Öğretim Faaliyetleri 17:30-18:00-Toparlanma ve Çıkış
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl ve İlçe merkezine(Saat Kulesi) ortalama 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :